Welkom bij Tuincentrum IndoorFlowers.eu
30.08.2018

Secret Jardin

KWEEKTENTEN VOOR EXPERTS, PROFESSIONALS EN HOBBYISTEN


Omdat binnen kweken niet gemakkelijk is en geen enkel detail over het hoofd mag worden gezien, ontwerpt en produceert Secret Jardin tenten voor hydrocultuur van professionele kwaliteit. Tenten die hoge rendementen garanderen.

 

Ze scheuren niet, zijn stevig en met hun geoptimaliseerde vormen en constructiewijzen zorgen onze kweektenten dat u een groot aantal planten thuis kunt kweken. Temperatuur, lichtsterkte, vochtigheid, luchtverversing: in alles is voorzien om uw jonge plantjes ideale groeiomstandigheden te geven.

Read More
30.08.2018

Aptus


Aptus Plant Tech ontwikkelt en levert plantverzorgingsproducten, bodemverzorgingsproducten en specialty boosters. Aptus-Holland gebruikt voor deze productcategorieën drie afzonderlijke concepten. Aptus staat voor plantverzorging, Insect & Soil Care voor bodemverzorging en Specialty Booster voor specialty boosters.

Read More
30.08.2018

Canna


Tientallen jaren kweekervaring, intensieve samenwerking met andere pioniers, CANNA heeft een enorme 'kweekvijver' aan kennis. De zeldzame combinatie van vakkennis en enthousiasme heeft een kwalitatief hoogstaand 

productassortiment opgeleverd. 

Read More